ZAANDAM - Op zaterdag 30 maart nodigt Atelier In de Hoge Hoed je van harte uit om deel te nemen aan haar Open Dag. Gevestigd in De Bedrijvige Bij in Koog aan de Zaan, biedt dit creatieve atelier een mooie kans om de ontspanning van schilderen met acrylverf en keramiek te ervaren.

Wat kan je verwachten:

Fiona Hoogmoed, de gepassioneerde schildercoach achter Atelier In de Hoge Hoed, zal je verwelkomen in haar inspirerende atelier. Hier maak je kennis met ontspannende schilderlessen en boeiende schilderworkshops, perfect voor zowel beginners als gevorderden. Ook zal er een demonstratie zijn van het Vullow portret schilderen.

Speciale Aanbiedingen: Als blijk van waardering, biedt Atelier In de Hoge Hoed alle bezoekers tijdens de Open Dag exclusieve kortingen op workshops, lessen en cursussen. Dit is een uitgelezen kans om je creativiteit te verkennen en je artistieke vaardigheden verder te ontwikkelen.

Details van de Open Dag:

Datum: Zaterdag 30 maart 2024

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Atelier In de Hoge Hoed, Lagendijk 3, units A111 en A115, 1541 KA Koog aan de Zaan

Meer informatie: www.indehogehoed.nl

Atelier In de Hoge Hoed verwelkomt je graag voor een dag vol kunstzinnige ontdekkingen en gezelligheid. Mis deze unieke gelegenheid niet. Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Atelier In de Hoge Hoed via info@indehogehoed.nl of telefonisch op 06-50428820.

Kom langs, ontdek, en laat je artistieke reis beginnen!