ZAANDAM - Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de nieuwste spirituele beurs van Nederland: SpiritDays! Wij nodigen je graag uit om op 17 & 18 februari de spirituele wereld te komen ontdekken bij Taets Art & Event Park te Zaandam. Iedereen is welkom op SpiritDays! Of je al bekend bent met de spirituele wereld of nog helemaal niet, wees welkom en stel jezelf open voor bewustwording, meditatie, spiritualiteit en ontwikkel jezelf!

Wat kan je verwachten op SpiritDays?

Op 17 & 18 februari zijn meer dan 125 kramen gevuld met onder andere handlezers, kaartleggers, astrologen, paragnosten, energetisch werkers, shamanen, levenscoaches, masseurs en aurafotografen. Ook kan je op SpiritDays terecht voor al je spirituele producten zoals kaartendecks, wierook, edelstenen, sieraden, (zout)lampen, smudge sets, kaarsen en nog veel meer!


Daarnaast kan je talloze gratis workshops en lezingen volgen. Ga bijvoorbeeld langs bij de lezing leven volgens je cyclus of volg de lezing psychometrie. Leer meer over hooggevoeligheid (hsp) en hoe je hier beter mee kan omgaan of doe mee aan de workshop ontdek je eigen spirituele gaven.

Unieke korting op jouw ticket(s)

Wat maakt SpiritDays op 17 & 18 februari nog leuker? Langskomen met een leuke korting natuurlijk! Exclusief voor onze lezers bieden wij een speciale korting van 25% op een online dagticket! Voer bij het kopen van de tickets de actiecode LEZERSACTIESPIRITDAYS in om van deze aanbieding gebruik te maken.

Voel de aanwezigheid van de spirits, ervaar de verschillende consulten en beleef verschillende workshops en lezingen. Mis de eerste editie van SpiritDays niet, zet hem in je agenda en ontdek het ontastbare!