ZAANDAM - Op donderdag 16 januari vanaf 17.00 uur opent het Zuiderzeecollege op Zuiderzee 200 in Zaandam haar deuren voor de ondernemers in het BIA/Zaandelta gebied. Naast de jaarlijkse uitreiking van de Goede Doelen Cheque en de toost op het nieuwe jaar, zal dit jaar ook de nieuwe naam en logo van BIA/Zaandelta bekend gemaakt worden.

Zuiderzeecollege
Het Zuiderzeecollege is partner van BIA/Zaandelta. Samen proberen zij een brug te creëren tussen de lesstof en de praktijk. Leerlingen van het Zuiderzeecollege zijn dan ook nauw betrokken bij de organisatie van de nieuwjaarsbijeenkomst. De opbouw, het ontvangst, de foto’s en video worden mede door de leerlingen opgepakt.

Goede doelen cheque gaat naar…
Dit jaar zijn er een aantal voordrachten gedaan voor de Goede Doelen Cheque. Wie de cheque ter waarde van 1500 euro van Wethouder Hans Krieger namens BIA/Zaandelta in ontvangst mag nemen, ziet u tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Fusievereniging krijgt nieuwe naam
Tijdens de nieuwjaarsreceptie bij het Zuiderzeecollege wordt de nieuwe naam en het nieuwe logo van BIA/Zaandelta onthuld. De naam en het logo vertaalt we een krachtige partner zijn voor onze stakeholders in ondernemerschap.

Uiteraard ontbreekt deze avond ook het heerlijke buffet niet en wordt men vermaakt met gezellige muziek. Er mag gedanst worden!

Aanmelden kan nog via info@zaandelta.nl of het aanmeldformulier