ZAANDIJK - De Albert Heijn aan de John Lennonstraat 265 in Zaandijk is begonnen met de voorbereidingen voor een ingrijpende verbouwing. Klanten merken er nu nog niets van; alles vindt achter de schermen plaats. Dat verandert op vrijdag 9 juli om 12:00 uur. De winkel in Rooswijk gaat dan dicht om te worden omgebouwd naar het allernieuwste concept. De heropening vindt plaats op dinsdag 20 juli om 11.00 uur.

Albert Heijn Zaandijk Rooswijk is de derde Zaanse Albert Heijn die het nieuwste concept krijgt. Dinsdag 29 juni opende de compleet vernieuwde winkel in Saendelft en op 13 juli volgt Albert Heijn Hermitage.

Vers en gemak
“We vernieuwen werkelijk alles, van vloer tot aan plafond”, vertelt supermarktmanager Robin de Ridder. “Onze winkel wordt gewoon een gloednieuwe supermarkt met een uitgebreid versassortiment. Ook bieden we straks meer betaalgemak, want er komen zelfscankassa’s.” Het wordt gezellig bij de heropening op dinsdag 20 juli. Robin de Ridder en zijn medewerkers staan om 11:00 uur uiteraard klaar om iedereen te verwelkomen. Wie 20, 21 of 22 juli boodschappen bij de vernieuwde Albert Heijn doet, krijgt gratis iets lekkers - zolang de voorraad strekt. Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Marktplein 9 (Wormerveer), Langeweide 77 (Zaandam Westerwatering) en Verzetstraat 10 (Koog aan de Zaan).