ZAANDAM - Openbare avond donderdag 13 maart wordt bij onze vereniging Geestelijk Rationele Samenwerking een openbare avond gehouden. Deze avond zal op een andere manier ingevuld worden dan we gewend zijn.
Twee mediums zullen deze avond verzorgen.

Eja Wakker zal een gedeelte van de avond verzorgen met kleuren en psychometrie. Ester van Uden zal daarbij ook een gedeelte verzorgen met de Tarotkaarten en/of kristallen.

De avond begint om 20:00 uur en de zaal is open om 19:30 uur. Voor de niet-leden wordt slechts €5,00 entree gevraagd voor en voor de leden is deze gratis.

Het bezoekadres is:
Cultureelcentrum "De Bovenkruier"
Drielse Wetering 49 ('t Kalf)
Zaandam

Naast de openbare avonden die voor iedereen toegankelijk zijn, worden er ook besloten avonden voor leden en genodigden gehouden. Op een besloten avond vindt in de regel het ontwikkelen plaats in een rustige, vertrouwde en respectvolle omgeving, met mensen die echt om je geven. Wilt u eens een besloten avond bijwonen dan is dit altijd mogelijk. Uiteraard wordt voor een besloten avond geen entree gevraagd. Graag dan 'vooraf' even contact opnemen met één van onze bestuursleden. Via de website van de vereniging (www.grs-medium.nl) kunt u contact opnemen met het bestuur en meer informatie over onze vereniging vinden.

 U bent van harte welkom op onze avonden.