ZAANDAM - Jolanda Prins is sinds Januari dit jaar begonnen als opruimcoach. Ze heeft jarenlange ervaring in het organiseren van allerlei uiteenlopende zaken, via via kreeg ze steeds vaker de vraag of ze kon helpen bij het organiseren van hun huishouden of die enorme puinhoop in de schuur waar maar geen overzicht in te krijgen was . 

Na een tijdlang mensen her en der geholpen te hebben en nadat alle kinderen naar school gingen heeft ze de stap gemaakt tot Opruimcoach. Hoewel het zeker een talent is waar je al over moet beschikken heeft ze deze aangevuld met een cursus Professional Organizer, toch heeft ze gekozen voor de naam opruimcoach omdat ze toegankelijkheid erg belangrijk vindt.

Voor wie is opruimcoach-noord holland er?

Heb je thuis je zaken niet meer op orde? Ben je het overzicht kwijt? Kan je je er niet toe zetten die zolderkamer, schuur of logeerkamer op te ruimen of heb je gewoon geen idee hoe je dit voor elkaar moet krijgen en dit ook netjes te houden? Dan kan opruimcoach-Noord Holland veel voor je betekenen , heb je ook een administratie die je in boodschappen tassen bewaard en geen idee hebt wat wat is en waar hoort ? Ook hiervoor ben je bij opruimcoach-Noord Holland aan het juiste adres.


Ook op zakelijk gebied kan opruimcoach-noordholland u van dienst zijn. Kijk hiervoor en voor alle diensten die opruimcoach-noordholland u kan bieden op www.opruimcoach-noordholland.nl