WORMERVEER - Diederik Miedema en Rutger Schipper hebben overeenstemming bereikt met Edwin Groot over de overname van trampolinepark Street Jump Wormerveer per 1 december 2023. Met de overname verstevigen Miedema en Schipper hun positie in de indoor sport- en recreatiemarkt.


Street Jump Wormerveer

Het trampoline- en luchtkussenpark in het Noord-Hollandse Wormerveer opende de deuren voor het eerst in 2018 en is sindsdien een populaire attractie onder kinderen en tieners in de regio. Street Jump Wormerveer is één van de tien Street Jump-trampolineparken in Nederland, waarvan er nog twee locaties in Noord-Holland te vinden zijn (Haarlem en Alkmaar). Edwin Groot, per 1 december oud-eigenaar van de Wormerveerse locatie, neemt afscheid om zich te kunnen focussen op zijn andere activiteiten. “Het is voor mij het juiste moment om deze vestiging te verkopen, wetende dat het met Diederik Miedema (DPM Leisure) en Rutger Schippers in uitstekende handen komt”, aldus Edwin Groot.

Kwaliteitsimpuls

Diederik Miedema exploiteert al meerdere succesvolle recreatiebedrijven. Hij is eigenaar van indoor speeltuinen Monkey Town Apeldoorn en Monkey Town Enschede en in 2019 opende hij Street Jump Apeldoorn. Diederik Miedema: “Edwin heeft een prachtige basis neergezet die wij verder gaan uitbouwen met lessen die wij hebben geleerd in o.a. Apeldoorn. Zo gaan we investeren in de algehele kwaliteit van het park, gaan we de gastenservice naar een hoger niveau sturen en zullen we ook verbouwen om de uitstraling verder te verbeteren van het pand.” Het trampolinepark gaat hiervoor niet dicht. De verbouwing zal zoveel mogelijk plaatsvinden buiten de openingstijden om.

Freerunlessen

De overname van Street Jump Wormerveer is een samenwerking tussen Diederik Miedema en Rutger Schipper. Hij is oprichter en eigenaar van Tantum Freerunning, waar wekelijks ruim 1.000 kinderen sporten op meer dan 10 locaties in Nederland. Rutger Schipper: “Toen deze kans zich voorbij kwam, was ik gelijk enthousiast. Sporten zit in mijn DNA en dat is ook waar Diederik en ik elkaar eerder vonden. Tantum Freerunning is namelijk verantwoordelijk voor de freerunlessen in Street Jump Apeldoorn. Dit is inmiddels zo succesvol gebleken dat meedoen met een eigen Street Jump-locatie voor mij een uitdagende vervolgstap was.” Vanaf januari zullen er ook freerunlessen worden aangeboden in Street Jump Wormerveer door Tantum Freerunning. Aanmelden kan al via www.streetjumpwormerveer.nl. Er zijn meerdere lesmomenten per week en het is mogelijk om eerst twee gratis proeflessen te volgen.