ZAANDAM - Pathé Zaandam lanceert vandaag de Pathé Zaandam Club Actie, een sponsorcampagne waarbij 14 Zaanse sportclubs kans maken op een sponsorbedrag van € 5.000,-. Iedereen kan vanaf vandaag tot 10 november via www.clubactie.pathe.nl/zaandam stemmen op zijn favoriete sportclub.

Pathé Zaandam is trots op de Zaanstreek en wil bijdragen aan de lokale gemeenschap. Wij vinden, naast bioscoop bezoek, ook andere manieren van ontspanning belangrijk, daarom sponseren wij eenmalig een sportclub uit de regio die de meeste stemmen krijgt. De komende tijd gaan 14 sportclubs, die zichzelf hebben ingeschreven, op pad om stemmen te werven. De sportclub die de meeste stemmen op de Pathé Club Actie website binnen krijgt ontvangt het sponsorbedrag van Pathé Zaandam tijdens een uitreiking in de bioscoop.

Deelnemende clubs
- SC Hercules Zaandam
- ZV De Zaan
- The Setfighters
- Zaalvoetbalclub FCZSW
- Handbalvereniging Zaanstreek
- KZ/THERMO4U
- CCV Blauw-Wit
- Zaandijk Rugby
- Korfbalvereniging Furore
- ZHC De Kraaien
- Fortuna Wormerveer
- SVA Assendelft
- FC Zaanstad
- ZKV

Iedereen kan vanaf vandaag tot 10 november stemmen via www.clubactie.pathe.nl/zaandam op zijn of haar favoriete club.

De Pathé Zaandam Club Actie is één van de initiatieven van Pathé Zaandam. De vertrouwde bioscoop, waar je vanwege de hartelijke ontvangst en eersteklas service graag terugkomt, vertoont niet alleen de nieuwste films in de hoogste beeld- en geluidskwaliteit, maar verrast bezoekers, jong en oud, ook voortdurend met boeiende specials en events, zoals live opera en ballet, series, Kleuterbios, Ladies Nights, Pathé Selected en veel meer.