ZAANDAM - Als iemand wel een heerlijk momentje ontspanning verdient, zijn het de zorgmedewerkers! Al maanden lang werken duizenden personeelsleden in zorgcentra keihard om de coronacrisis onder controle te houden. Met alle praktische en emotionele uitdagingen die daarbij horen. En waar vind je dat gevoel van er eventjes helemaal even uit zijn beter dan in de bioscoop? Pathé Zaandam heeft daarom vandaag 250x2 bioscooptickets beschikbaar gesteld aan medewerkers van Evean zodat zij samen met hun geliefde, een vriend(in) of familielid kunnen genieten van een film naar keuze bij Pathé.


Pathé heeft als doel om bioscoopbezoek en ontspanning mogelijk te maken voor iedereen. Pathé geeft daarom – in samenwerking met filmdistributeurs – in iedere stad waar zij gevestigd is 250x2 vrijkaarten weg aan een ziekenhuis of zorginstelling. In totaal worden er met deze actie 10.000 tickets weggegeven. Pieter Verhoeven, Pathé Zaandam: “Op deze manier kunnen wij op kleine schaal ook een steentje bijdragen. De afgelopen maanden hebben de medewerkers van Evean met man en macht gewerkt om de inwoners van Zaandam en omgeving te ondersteunen.”

Franka Parée, regiomanager bij Evean, nam de vrijkaarten in ontvangst. “We zijn ontzettend blij met dit mooie gebaar. Er is de afgelopen periode door veel collega’s met hart en ziel gewerkt om de situatie onder controle te houden, dit momentje ontspanning komt dan ook goed van pas!”

De vrijkaarten zijn vandaag bij Evean bezorgd. De bioscopen van Pathé zijn sinds 1 juni weer open. Uiteraard worden de nodige maatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van bezoekers te waarborgen. Voor meer informatie: www.pathe.nl/corona.