ZAANDAM - Benieuwd wat u kunt doen op gebied van duurzaamheid? Kom dan op donderdagavond 15 november naar de lezing met als thema “Duurzaan,..jouw sleutel tot duurzaamheid”.

Tijdens deze lezing neemt Onno Lassooy van Duurzaan.nl u mee voor een gezamenlijke tocht langs de mogelijkheden van duurzaamheid en geeft tips voor wat u zelf zou kunnen doen. Tijdens deze presentatie staat Onno open voor kennis en suggesties uit de zaal, het zal een levendige voordracht worden! Soroptimistclub Zaanstreek organiseert deze avond. Voorafgaand aan de lezing kunt u deelnemen aan de gezamenlijke maaltijd om kennis te maken met de Soroptimisten en de spreker. Na de presentatie vertellen wij u graag over de activiteiten van Soroptimistclub Zaanstreek.

Duurzaamheid is, veel meer dan een paar jaar geleden, onderdeel geworden van ons dagelijkse leven. Zonnepanelen worden massaal geplaatst, de biologische supermarkten breiden zich steeds verder uit en ook elektrisch/milieuvriendelijk rijden wordt steeds populairder. Inwoners van Zaanstad staan in toenemende mate open voor ‘groene’ initiatieven. Ze willen meer en doen meer. Op dit moment is het voor hen echter lastig om de gewenste, juiste informatie te vinden en te weten waar je terecht kunt voor ‘duurzame’ vragen en/of (lokaal) iets duurzaams te kopen. Duurzaamheid is een manier van handelen, zodat de komende generaties ook nog van de aarde kunnen genieten. Deze globale gedachte kan ook vertaald worden naar lokale maatregelen.

Aanmelden en informatie
De lezing “Duurzaan..jouw sleutel tot duurzaamheid” op donderdag 15 november wordt gehouden in Zaan Inn, Grenehout 22, 1507 EB te Zaandam. De lezing begint om 19.30 uur, de toegang is gratis.

Voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u tijdens de maaltijd kennis maken met de Soroptimisten en de gastspreker. De maaltijd start om 18.30 uur. Inloop vanaf 18.00 uur. Kosten voor de maaltijd €15,-

Aanmelden (tot 11 november) via zaanstreek@soroptimist.nl
Informatie via: www.soroptimist.nl