ZAANDAM - De Rotary Krommenie - Wormerveer organiseert op 24 mei een veiling ten behoeve van het Anna's huis. Tijdens deze veiling kan in een feestelijke setting geboden worden op unieke ervaringen en activiteiten. Daarnaast maken de aanwezigen kans op mooie prijzen in de speciale veilingloterij. De veiling vindt plaats in de prachtige ambiance van De Vermaning in Zaandam onder leiding van veilingmeester Marlous Mostrous van Sotheby's.

Unieke kavels

Tijdens de veiling komen verschillende bijzondere ervaringen en activiteiten onder de hamer. Denk aan een privé rondleiding op een onverwachte plek, inspirerende workshops, een dag meelopen met een burgemeester, een exclusieve zeiltocht of een Vip-arrangement bij AZ. Via de website www.maatschappelijkeveiling.nl zijn alle kavels te bekijken.

Anna's huis

Het Anna's huis is een ontmoetingsplaats voor iedereen uit de Zaanstreek die met kanker te maken krijgt. Het Anna's huis draait volledig op vrijwilligers en is afhankelijk van sponsoring. Een prachtige bestemming dus voor de opbrengst van de veiling die door Rotary Krommenie - Wormerveer wordt georganiseerd.

Tickets

Tickets voor de veiling kosten 15 euro per stuk en daarbij zijn een welkomstdrankje en een lot voor de loterij inbegrepen. Tickets kunnen gereserveerd worden via www.maatschappelijkeveiling.nl

De veilingmeester

Marlous Mostrous is internationaal veilingmeester bij Sotheby's, vaak zitten de grootste verzamelaars ter wereld in haar publiek. Maar voor charitatieve doelen wisselt ze haar zakelijke rol in voor een maatschappelijke. Voor deze veiling komt ze speciaal naar Zaandam om met haar combinatie van humor, enthousiasme en vakmanschap de opmerkelijke kavels te veilen.

Muzikale begeleiding

Kasumi Hamano is een veelbelovende musicus, hij studeert aan het conservatorium van Amsterdam en heeft al een internationale prijs gewonnen. Tijdens de inloop en de pauze speelt hij op de vleugel en wordt door 2 studiegenoten begeleid op viool en saxofoon.

Opmerkelijk

De leden van de Rotary steken allemaal de handen uit de mouwen voor deze bijzondere veiling. Vanuit hun beroep of interessegebied organiseren zij diensten en ervaringen die normaal niet te koop zijn. Wanneer krijg je een rondleiding van de museum- of theaterdirecteur, of kan je achter de schermen kijken bij een filmproductie? Ook stappen zij in een ongebruikelijke rol zoals de consultant die voor Schiphol taxi speelt en de oud burgemeester die een vaartocht met verhaal organiseert. Genoeg opmerkelijke en verrassende zaken die een mooi bod voor het goede doel meer dan waard zijn. Bied op avontuur!