KROMMENIE - Op donderdag 25 maart opent Scapino, de Nederlandse retailer met 170 filialen, een vernieuwde winkel aan de Heiligeweg 71-73 in Krommenie. Scapino zat al jaren op deze locatie, maar sloot eerder dit jaar zijn deuren vanwege een grondige renovatie. De winkel krijgt een moderne uitstraling en een duidelijk overzicht. Je profiteert in de week na de opening van allerlei aantrekkelijke openingsdeals.

Shoppen op afspraak in de gloednieuwe Scapino Scapino is trots op zijn vernieuwde winkel en laat dat graag zien. De geplande feestelijke opening kan met de huidige coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Wel kun je nu al een afspraak maken om vanaf 25 maart te komen winkelen bij Scapino Krommenie. De vernieuwde winkel is lichter en overzichtelijker dan je gewend bent van Scapino en je vindt er natuurlijk het nieuwe voorjaarsassortiment.

Modernere winkelformule Scapino lanceerde in 2020 een modernere winkelformule. Een voor een worden de winkels door het hele land gemoderniseerd. Daardoor vind je voortaan je regenkleding, voetbaltenue of sneakers nog makkelijker. Bovendien presenteert de schoenenwinkel de schoenen voortaan op model en niet meer op maat. De verouderde uitstraling van de winkel verdwijnt en maakt plaats voor Scapino nieuwe stijl. De winkelketen slaat een nieuwe weg in met de moderne winkelformule.

Het rood-gele logo komt terug, maar dan in een nieuw jasje Scapino heeft een modernere visuele identiteit die past bij de koers die het merk gaat varen en bij het DNA van de organisatie. De winkelketen frist de winkelformule op met herkenbare elementen. Daarom lijkt het nieuwe logo van Scapino qua kleurstelling op het rode vierkant met het gele hoekje waar de winkelketen om bekendstaat. Door terug te gaan naar de oorspronkelijke kleuren wil Scapino herkenbaar blijven in de winkelstraten voor alle klanten.

De basis van Scapino: voordelig & dichtbij Bij de nieuwe formule van de Nederlandse retailer in schoenen, sport en kleding hoort de slogan: voordelig dichtbij. Daarmee laat Scapino direct zien wat belangrijk is. Ten eerste natuurlijk de lage prijzen, daar verandert de winkelketen niets aan. Bovendien zit Scapino met 170 winkels door het hele land bijna letterlijk om de hoek. De echte schoenenspecialist biedt schoenen aan voor alle soorten activiteiten voor iedereen. Dat vult het merk aan met sportkleding, comfortabele basics en accessoires. Elk seizoen een verrassend aanbod.