ZAANDAM – Siebel Juweliers opent op zaterdag 15 juli officieel haar deuren in de gezellige stad Zaandam aan de Gedempte Gracht 48-50. De nieuwe winkel biedt een uitgebreide collectie sieraden, horloges en trouwringen van de hoogste kwaliteit.

Ter ere van de opening biedt Siebel Juweliers een speciale actie aan: 40% korting op alle sieraden met diamant! Bovendien ontvangt u bij aankoop van een trouwring de tweede trouwring cadeau. Dit is een unieke kans om uw geliefde te verrassen met een schitterende diamanten ring of om uzelf te trakteren op een prachtig sieraad of horloge.

Siebel Juweliers biedt ook een uitgebreide service. U kunt bij hen terecht voor het vervangen van een nieuwe batterij in uw horloge, graveren en het prikken van nieuwe oor-gaatjes. Deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte sieraad dat past bij uw persoonlijke stijl en smaak en om u te voorzien van professionele service. Of het nu gaat om een klassieke armband, een trendy horloge of een tijdloze (trouw)ring, bij Siebel Juweliers vindt u het allemaal.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens het feestelijke openingsweekend ontvangen de eerste klanten een goedgevulde goodiebag. Ook kunt u genieten van een hapje en drankje terwijl u hun collectie bewondert. Siebel Juweliers kijkt ernaar uit u te verwelkomen en u te helpen bij het maken van memories for a life time!

Voor meer informatie over de collectie en openingstijden, www.siebelju