WORMER - Fantastische natuurfilms worden ook door niet-commerciële filmers gemaakt. Deze amateur filmmakers doen dit zonder fondsen van bedrijven of omroepen. Kees van Meurs is zo’n filmmaker! Hij gaat op pad met zijn camera naar plaatsen in de natuur waar bijna niemand komt en dat in verschillende seizoenen.


Kees won op vier achtereenvolgende filmgala’s van de landelijke filmbond NOVA een eerste prijs voor non-fictie films. Bezoekers van eerdere NOVA filmgala’s weten uit ervaring hoe schitterend deze films zijn.

Hij komt zondagmiddag 19 maart in het industrieel monument en evenementen locatie “de Stoomhal” in Wormer om zijn films te laten zien en hij vertelt hoe daarbij te werk is gegaan.

Deze middag wordt georganiseerd door de Filmbond van Noord Holland “FAA NH’63” omdat deze organisatie 60 jaar bestaat. We laten zoveel mogelijk mensen zien wat je met de filmhobby kunt bereiken. Daarom is de toegang laagdrempelig. Wij hopen op een volle zaal maar dat beperkt zich tot 200 personen. Om teleurstelling te voorkomen is het nodig om plaatsen te reserveren. De kosten daarvan zijn € 4,00 per persoon waarbij een gratis consumptie is inbegrepen.

Het programma start om 14:00 uur en duurt tot 16:45 uur inclusief een pauze. Je kunt genieten van de volgende films:

"Kruger Park Zuid Africa",

"Indian Summer (Canada)"

"Natuurlijk Noorwegen".

Wees er snel bij met reserveren want vol=vol!

Voor reservering stuur je een mailtje naar NH63.19maart@gmail.com

Vermeld daarin je naam, adres en aantal personen. Daarna ontvang je verdere informatie.