ZAANDAM - Eind januari 2020 in het Regio college. Meer dan 80 deelnemers uit de Zaanse sportwereld kwamen bij elkaar en deelden hun ambities én zorg over de Sport in Zaanstad. Vol overtuiging zetten zij hun handtekening onder het Zaans Sportakkoord, klaar voor de start.


Helaas brak Corona uit en konden we fysiek niet meer bij elkaar komen. Daarom ging een aantal betrokken kernpartners digitaal aan de slag. Samen werkten zij de thema’s van het Lokaal Sportakkoord verder uit.

Gelukkig zijn de coronamaatregelen ten einde en kunnen we elkaar weer ontmoeten. We nodigen u daarom van harte uit voor de speciale Sportakkoord-avond op donderdagavond 16 juni om 19:00 uur in de kantine van AV Lycurgus in Assendelft. Daar hoort u welke projecten er zijn gestart. Ook kunt u u dan opgeven om bij een of meer projecten aan te sluiten.

Win een voucher voor uw club

Heeft u een goed idee om nog meer Zaankanters te laten beleven hoe leuk bewegen is? Deel dan uw idee en maak kans op een voucher van maximaal 1.000 euro om het plan daadwerkelijk uit te voeren! Het plan moet passen bij minimaal 1 van de 6 thema’s van het Lokaal Sportakkoord.

Omschrijf uw idee kort door een e-mail te sturen naar sportakkoord@zaanstad.nl. Tijdens de bijeenkomst op 16 juni pitcht u uw idee aan de andere bezoekers. Een week later (23 juni) maken we de winnaar bekend.

U kunt zich aanmelden voor de Sportakkoord-avond op donderdagavond 16 juni.