ZAANDAM - De cirkel is rond, oneindig en speelt een grote rol in het creatieve leven van Marco Termeer uit Schagen. Niet voor niets kreeg hij de bijnaam ’Circle Man’.

"Als je mijn stijl zou moeten omschrijven dan is dat toch wel abstracte, figuratieve kunst. Ik merk vaak dat de een er dit uit haalt, een ander weer iets anders, dat, dat is wel leuk. In mijn doeken gebruik ik veel de cirkel, ook veel lijnen, maar de cirkel is wel heel erg lekker om te schilderen. Mijn ideeën ontstaan vaak gewoon zomaar, dan maak ik eerst daar een schetsje van, die ga ik dan later uitwerken. Wie mijn voorbeelden zijn? Die heb ik niet echt, maar er zijn natuurlijk wel kunstenaars waar ik graag naar mag kijken, o.a. Miro, Kandinsky, Klee en Dali. In mijn werk komen vrij veel lichte kleuren voor, dat maken de doeken juist weer vrolijk."

Vanaf 1 oktober tot 1 december zijn een aantal werken van Marco Termeer te zien in Gallery Greens. Het is heel apart werk dus kom en geniet en deel deze informatie met uw vrienden en kennissen.

De komende twee weken zijn de werken van Thelma den Adel nog te zien in Galerie Greens. Veel mensen hebben al genoten van haar prachtige werk. Niet alle werken neemt ze mee terug omdat ze verkocht zijn. Mooi toch.

Met dank aan Orhan Ince en Marijke Habernickel die kunstenaars een podium willen geven, ze willen stimuleren en helpen om hun werk te laten zien.

Is dit misschien ook iets voor jou? Bel Marijke Habernickel dan even op 06160807659.