WORMERVEER - De nieuwe eigenaren van trampoline- en luchtkussenpark Wormerveer investeren direct in de uitstraling en attracties van het park. Eigenaren Diederik Miedema en Rutger van Tantum Freerunning hebben de werkzaamheden voor aanvang van de voorjaarsvakantie afgerond.

Lasergame
Street Jump Wormerveer opent op 16 februari een lasergamegebied. Deze nieuwe toevoeging is bestemd voor de Jump Party’s. “We hebben natuurlijk al de freerunlessen van Tantum Freerunning toegevoegd, maar we wilden het park nog net wat meer geven dan het al heeft. Immers was de basis solide, maar wij denken als nieuwe eigenaren dat we vanaf deze basis verder kunnen werken aan een completere bestemming. Daarom hebben we ook besloten om een lasergame toe te voegen die bij de Jump Party’s te gebruiken is.”

Uitstraling
Diederik Miedema exploiteert al een succesvol luchtkussen- en trampolinepark in Apeldoorn en past veel van de geleerde lessen toe in Wormerveer. De horeca inclusief de bar en entree bevinden zich nu nog in een separate ruimte van het park. In de nieuwe situatie komt de bar in het verlengde van de hoofdentree te liggen, waardoor je gelijk bij het park staat. Diederik Miedema: “Een eerste indruk is alles. Wij willen niet alleen een te gek uitje bieden, maar ook de plek zijn waar de jeugd fun en gezelligheid ervaart en ze zich bij het binnenstappen gelijk welkom voelen.’’

Kwaliteit
Sinds de overname zijn de eigenaren al begonnen met meer training voor het team om de gastvrijheid naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast werkt is er een verbeterde kaart in de horeca en wordt gewerkt aan een optimalere temperatuur in het pand.