AMSTERDAM - Van vrijdag 14 april 22.00 uur tot zondag 16 april 01.00 uur hijsen we liggers in voor de nieuwe viaducten in knooppunt Holendrecht. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, zijn op de parallelbaan van de A2 richting Amsterdam en de verbindingsbogen naar de A9 richting Amersfoort/Almere verschillende afsluitingen.

Het verkeer wordt omgeleid via de A10 en A1. De A9 Gaasperdammerweg is wel open. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 15 minuten. Ook lokaal verkeer wordt omgeleid. Borden boven en langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Gebruik actuele reisinformatie via Timesupp, Flitsmeister, GoAbout of de VerkeersinformatieDienst.

Afsluitingen

Van vrijdag 14 april 22.00 tot zaterdag 15 april 08.00 uur:

  • De verbindingsboog van de A2 naar de A9 Gaasperdammerweg is dicht.
  • Verkeer op de A2 richting Utrecht kan niet naar de A9 Gaasperdammerweg richting A1 Almere/Amersfoort.

Van vrijdag 14 april 22.00 tot zondag 16 april 01.00 uur:

  • De parallelbaan op de A2 richting Amsterdam is dicht.
  • Weggebruikers op de A2 richting Amsterdam kunnen in knooppunt Holendrecht niet over de parallelbaan naar de A9 Gaasperdammerweg richting Diemen.
  • Weggebruikers op de A9 vanuit Haarlem/Badhoevedorp kunnen niet via de verbindingsboog naar de A2 richting Amsterdam en de A9 Gaasperdammerweg richting Almere/Amersfoort.