ZAANDAM - Stichting ZaanLinQ, de netwerkorganisatie voor Zaanse onderneemsters en ondernemende vrouwen, presenteert haar vernieuwde bestuur, met een mix van bekende gezichten en nieuwe energie. Natasha Kouznetsova blijft aan als penningmeester, terwijl Brenda Eerdhuijzen haar rol als secretaris behoudt. Fiona Hoogmoed neemt het voorzitterschap op zich en Sabine Pols pakt als algemeen bestuurslid projecten op. Els Ligtenberg en Janneke Kremers complementeren het bestuur en gaan de communicatie verzorgen.

Fiona Hoogmoed benadrukt het belang van ervaring en vernieuwing binnen het bestuur, met een evenwicht tussen wijsheid en frisse inzichten. De stichting richt zich op de kernwaarden verbinding, betrokkenheid en innovatie, waarbij kennis en inspiratie worden gedeeld om het netwerk en haar leden te versterken. Er zijn regelmatig bijeenkomsten, waar onderling wordt kennisgemaakt en bijgepraat en presentaties worden gegeven.

De eerstvolgende netwerkbijeenkomst van ZaanLinQ staat gepland op dinsdagavond 10 april bij Yogadreams in Zaandam en alle Zaanse onderneemsters en ondernemende vrouwen zijn welkom. Marianne Winter, ZaanLinQ-lid en professioneel organizer, zal een lezing geven over haar boek 'Geniet meer van minder', waarbij ze deelnemers uitdaagt om van de automatische piloot af te stappen. Uiteraard is er uitgebreid gelegenheid om te netwerken. Deelnemers, ook niet-leden, ontvangen een exemplaar van het boek en kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst op www.zaanlinq.nl.