ZAANDAM - Genieten van een gezellige theatermiddag met de hele familie? In het Zaantheater staan in de voorjaarsvakantie geweldige kindervoorstellingen. Naast de geestige poppen van ‘Poppenkast’ komt ook ‘Kikker is verliefd!’ met vlinders in zijn buik naar de Zaanstreek. Rondom de voorstellingen is er ook wat leuks te beleven in de foyer, waaronder kleurplaten en volle kidsboxen met lekkere dingen. Zo vermaken kinderen zich een hele middag in het Zaantheater.

Poppenkast (vanaf 5 jaar)

Oh nee!De poppenkast trekt te weinig publiek en brengt geen geld meer op. Meneer Rozenwater ziet geen andere uitweg en zet de poppenkast te koop. De poppen willen dit helemaal niet. De voorstelling ‘Poppenkast’ zit vol smeuïge poppenkastingrediënten: gordijntjes die open- en dichtgaan, Katrijn die Jan Klaassen flink mept met pan of deegroller, gegriezel bij de Draak in het bos en Pierlala. En natuurlijk: ‘Pas op, Jan Klaassen, kijk achter je!’

Kikker is verliefd! (vanaf 2 jaar)

In de familiemusical ‘Kikker is verliefd!’ duiken kinderen met Kikker en zijn vriendjes in een vrolijk, muzikaal avontuur. Het is een magische poppenvoorstelling met veel interactie en humor. Samen met Varkentje, Eend, Rat en Haas zoekt Kikker uit waarom hij zich zo gek voelt. Na de voorstelling kan iedereen Kikker in de foyer van het theater ontmoeten en met hem op de foto gaan.

Ook naar het Zaantheater in de voorjaarsvakantie?

- Poppenkast (vanaf 5 jaar), donderdag 2 maart om 14.00 uur
- Kikker is verliefd! (vanaf 2 jaar), zondag 5 maart om 16.00 uur