Op 1 juni 1992 opende Warmteservice Wormerveer zijn deuren aan de Wandelweg 96. Het was de derde vestiging voor de succesvolle keten. Vanwege de groei van het bedrijf is de locatie te klein geworden. Om aan de groeiende behoefte van de klant te voldoen, vertrekt het bedrijf naar een geschiktere locatie. Op 15 december worden de deuren geopend. Op slechts 8 minuten rijden zullen Chiel en zijn team u in een mooi nieuwbouwpand aan de Vrijheidweg 43 verwelkomen.


U kunt bij Warmteservice terecht voor meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen. Naast de traditionele CV ketel heeft Warmteservice ook hybride en elektrische systemen in het assortiment. Zij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen. Inmiddels zijn er 68 Warmteservice vestigingen in Nederland.

Bedrijfsleider Chiel vertelt: “Hoewel het voelt als de dag van gisteren, is het inmiddels tien jaar geleden dat ik solliciteerde bij Warmteservice. Wie had toen kunnen bedenken dat het kleinste, meest volle en oudste winkeltje naar een nieuw en ruimer pand zou vertrekken? Niet alleen is het pand groter en ruimer, ook het assortiment wordt groter en de parkeergelegenheid wordt vele malen beter dan nu. Ik kijk enorm naar uit om samen met mijn team deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Wij gaan er alles aan doen om het ‘gewoon perfect’ te regelen voor onze klanten!”

Om de opening van de nieuwe vestiging feestelijk in te luiden, wordt er in de openingsweek een leuke actie georganiseerd. Op de balie in de vestiging staat een bak met koppelingen. Raad u hoeveel koppelingen er in de bak zitten? Dan maakt u kans op een Warmteservice waardebon ter waarde van €250,-. Uiteraard te besteden in de vestiging Wormerveer!

Chiel en zijn team heten u van harte welkom in de nieuwe vestiging.

Warmteservice Wormerveer
Vrijheidweg 43
1521 RP Wormerveer
Tel nr: 075-6286111
Wormerveer@warmteservice.nl