WORMERVEER - Op de Zaandijkerweg 6 in Wormerveer is sinds kort FemiSports te vinden. Een sportschool echt voor alleen vrouwen. Wendy Schaar (32) werkt al meer dan 15 jaar in de fitnessbranche en had een lang gekoesterde wens voor een eigen personal sport studio. Na weken verbouwen is deze op 3 februari feestelijk geopend. De ultieme droom is alle vrouwen te helpen een fitter gezonder leven te leiden.


Bij FemiSports wordt deskundige begeleiding geboden aan zwangere en bevallen vrouwen, vrouwen met hormonale klachten maar ook diverse andere doelen zoals afvallen, aankomen, kracht ontwikkelen, conditie verbeteren en zich fitter voelen.

Ook zijn zij bekwaam in het begeleiden van vrouwen met medische klachten zoals blessure herstel, diabetes en tijdens chemotherapie behandelingen.

Er is een mooi team gediplomeerde trainsters beschikbaar die je kunnen begeleiden je doel te behalen. Je kunt hier fitnessen in kleine groepjes onder begeleiding, maar ook met een personal trainer aan de slag. Verder kun je in de groepsleszaal meedoen aan diverse Yoga lessen, pilates en buik billen benen lessen.

Bij FemiSports is de juiste persoonlijke begeleiding en de kennis op het gebeid van training en voeding erg belangrijk. Zo zorgen we voor een goede sfeer en plezier in het sporten.

Deze maand kun je gratis een proefles volgen. Meld je aan via info@femisports.nl