ZAANDAM - Wil jij vrijer, gezonder, vrolijker en bewuster in het leven staan?
Een Access Bars behandeling helpt je om de spanning uit je hoofd en uit je lijf los te laten.

Wat is Access Bars
Onze hersenen worden vergeleken met een computer. Allerlei bestanden slaan we op de harde schijf op. Alles wat je hebt aangenomen zoals; overtuigingen, patronen, oordelen, ideeën (gedachten, gevoelens en emoties). Een Bars behandeling defragmenteert al die oude bestanden wat niet meer waar is voor jou.

De Bars zijn 32 punten op het hoofd. Ieder punt van de Bars vertegenwoordigt een thema uit je leven dat kan corresponderen met vastgezette overtuigingen of die je je hebt ingeprent.

Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Denk aan bijvoorbeeld: ik ben niet goed genoeg, ik moet van alles doen van mijzelf, ik mag geen fouten maken, dat is niet voor mij weggelegd enz.

Op mijn site http://www.ilsebloem.nl/behandelmethodes/access-bars-sessie/ kan je meer informatie vinden over Access Bars.

Een sessie, duur ongeveer 1 uur, vindt liggend plaats zodat jij je optimaal kan ontspannen. Na de sessie zul je sowieso ervaren alsof je een ontspannende massage hebt gehad en in het beste geval zal je leven positief veranderen. De werking van een behandeling kan nog 3 tot 4 weken doorwerken en zullen er veranderingen plaats vinden.

Klinkt dit als muziek in je oren en wil je dit ervaren? Maak dan een afspraak want je zult versteld staan wat er nog meer mogelijk is…

Hartegroet, Ilse