ZAANDAM - Na zijn dertigjarig jubileumjaar en een jaar feestvieren met uitverkochte shows in o.a. Carré en AFAS Live, kwamen twee jaren waarbij het niet mogelijk was voor Wolter Kroes om op de bühne te staan. Dat valt niet mee voor iemand die mensen wil vermaken en ontroeren. Nu mag de zanger en ras-entertainer weer optreden en dat doet hij het liefst met een concert in zijn geboortestad Zaandam. Op vrijdag 25 maart staan Wolter Kroes & Band in het Zaantheater.

“In Zaandam optreden is spannender dan in de rest van Nederland. In Zaandam kennen veel mensen me ook persoonlijk, ik kan niet wachten om iedereen weer te zien en mijn liedjes te spelen,” vertelt Wolter Kroes enthousiast. Met zijn bekende hits als ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en Viva Hollandia’ staan de concerten van Wolter Kroes garant voor een feest. “Het publiek gaat altijd al bij het eerste nummer staan dansen.”

Ondanks alle beperkende maatregelen heeft Wolter de afgelopen twee jaar niet stilgezeten. “Ik heb het optreden ontzettend gemist maar toch was het een creatieve periode waarin ik wel zeven nieuwe singels heb geschreven.” Zo kwam zijn nieuwe feesthit ‘Zeker niet de laatste’ deze winter uit. Een nummer dat hij zingt samen met zijn goede vriend John West, die speciaal daarvoor ook naar het Zaantheater afreist. En verleden week was de release van zijn nieuwe single ‘Altijd dichtbij’. Een cover van Ding-A-Dong, het winnende songfestivalliedje uit 1975. Wolter Kroes kan niet wachten om op 25 maart zowel zijn oude als zijn nieuwe hits aan het publiek te laten horen. Ik heb er zoveel zin in om na zo’n lange tijd eindelijk weer een fantastische show neer te zetten.”

Heb je zin om feest te vieren met Wolter Kroes? Op vrijdag 25 maart om 20.00 uur staan Wolter & Band in het Zaantheater. Kaarten voor kun je bestellen op www.zaantheater.nl.