ZAANDAM - Op 8 juni vindt in Zaanstad de workshop ‘Maak impact met jouw unieke vaardigheden’ plaats voor werkzoekenden in Zaanstad. Dit online event wordt georganiseerd door Petra van der Vlugt, eventmanager bij JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden. “Na het volgen van dit event weten deelnemers wat hun unieke vaardigheden zijn en hoe zij hiermee impact kunnen maken om die nieuwe baan te bemachtigen”, aldus van der Vlugt.


Tijdens deze online workshop gaan deelnemers op zoek naar hun unieke vaardigheden. Van der Vlugt: “Weten wat je unieke vaardigheden zijn, is vaak lastiger dan je denkt. Wat jij als vanzelfsprekend beschouwd is dat vaak helemaal niet. Andere mensen kunnen vaak niet wat jij kunt, en dat maakt jou vaak uniek.”


STAR-methodiek en impact

Na een kennismaking gaan deelnemers met elkaar aan de slag. Ze gaan op zoek naar hun unieke vaardigheden en maken kennis met de STAR-methodiek. Zo gaan ze op zoek naar goede voorbeelden om ervoor te zorgen dat zij hun unieke vaardigheden goed kunnen benoemen en omschrijven. Tijdens de workshop wordt stilgestaan bij de impact en tot slot omschrijft iedereen zijn of haar eigen superpower.


Netwerken met werkzoekenden

Er is veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en er kan genetwerkt worden met mede werkzoekenden in de regio Zaanstad. Van der Vlugt: “Netwerken staat tijdens onze events altijd centraal. Het is zeer waardevol, zeker tijdens je zoektocht naar een nieuwe baan.”


Meedoen nog mogelijk

Er zijn nog plekken beschikbaar voor dit online event dat plaatsvindt op 8 juni van 10.00 tot 12.00 uur. Meedoen is gratis, aanmelden is een vereiste en kan via: https://jobon.nl/events/maak-impact-met-jouw-unieke-vaardigheden-werkzoekenden-zaanstad


Over JobOn

JobOn organiseert netwerkbijeenkomsten, workshops en online trainingen voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, vergroten hun vaardigheden en versterken elkaar. www.jobon.nl