ZAANDAM - Op 23 mei organiseert Zaankanters voor Elkaar een workshop "Lastige gesprekken voeren" voor vrijwilligers uit Zaanstad.

Als vrijwilliger moet je wel eens vervelende gesprekken voeren. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de bar in het buurthuis en je moet één van de vrijwilligers aanspreken op zijn uitgevoerde werkzaamheden. Of je bent vrijwilligers coördinator en je moet één van de vrijwilligers aanspreken op zijn of haar gedrag. Dat zijn geen makkelijke gesprekken. Slecht nieuws brengen of ontvangen is nooit leuk. In deze workshop leer je gespreksvaardigheden om deze gesprekken beter te laten verlopen. We zullen het gaan hebben over de balans tussen inleven, meevoelen en duidelijk zijn.

De workshop wordt gegeven op 23 mei van 9.30 - 11.30 uur in de trainingsruimte van Zaankanters voor Elkaar aan de Pieter Lieftinckweg 2, 1505 HX Zaandam. Je kunt je opgeven via het cursusaanbod op de website www.zaankantersvoorelkaar.nl of stuur een e-mail naar info@zaankantersvoorelkaar.nl. Bellen mag ook. Zaankanters voor elkaar is dagelijks bereikbaar van 9.00 uur tot 16.00 uur op telefoonnummer 075-20 600 10.