ZAANDAM - Nog even en de herfstvakantie gaat van start! In navolging op de Zaans Zomer Experience van afgelopen zomer organiseert Sportbedrijf Zaanstad de Zaanse Herfst Experience.

Tijdens de herfstvakantie is er een gevarieerd aanbod van sport, cultuur en lifestyle activiteiten voor de Zaanse kinderen. De Zaanse Herfst Experience wordt mogelijk gemaakt door verenigingen, instellingen, gemeente Zaanstad en vele anderen. Al deze activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Door heel Zaanstad worden indoor en outdoor activiteiten georganiseerd voor kinderen vanaf 6 jaar. Op maandag en vrijdag zijn er in Koog a/d Zaan en Krommenie Urban sport, spel en cultuur activiteiten. Dinsdag tot en met donderdag zijn erin Kogerveld, Zaandam-Zuid, Wormerveer en Westzaan sport, cultuur en lifestyle experiences. In sport en gymzalen en op sportvelden zijn de kinderen uitgenodigd om gezellig mee te doen! Speciaal voor de jongens en meiden van 14 jaar en ouder is er op dinsdag 13 oktober een zaalvoetbal toernooi in sporthal Zaanstad-Zuid.

Om de Zaans Herfst Experience mogelijk te maken wordt samengewerkt met culturele instellingen (waaronder Fluxus), sport verenigingen en aanbieders van lifestyle/gezondheidsdiensten zoals een diëtist, yoga docent en het Zaanse Natuur en Milieu Centrum.

Meer informatie op www.zaanse-experience.nl
Informatie over de exacte locaties en aanvangstijden is te lezen op www.zaanse-experience.nl. Voor de gehele Zaanse Herfst Experience geldt vrije inloop, kortom vooraf aanmelden is niet nodig. Denk er wel aan: vol is vol!

Veiligheidsrichtlijnen
Uiteraard vinden alle activiteiten die Sportbedrijf Zaanstad organiseert plaats volgens de RIVM richtlijnen en het protocol verantwoord sporten. Dit betekent onder andere dat het aanbod afgestemd is op de 1,5 meter regel. Mede hierdoor is het niet mogelijk dat ouders bij de activiteiten aanwezig zijn. Tijdens de aanmelding bij een activiteiten moeten alle kinderen contactgegevens achterlaten.

Meedoen met deze activiteiten? Kijk op www.zaanse-experience.nl