ZAANDAM - VVV beleveniswinkel Zaanstore is tijdelijk dicht vanwege de Corona-maatregelen, maar dat hoeft de Zaankanter niet te weerhouden typisch Zaanse producten of handige kaarten van de Zaanstreek aan te schaffen. VVV Zaanstore opende vandaag namelijk haar deuren online met een webshop. Via Zaanstore.nl kan men nu ook van achter de computer Zaanse chocolade, sokken, kaarten, tassen en meer bestellen.


Het gaat vooralsnog om een beperkt assortiment, die per post kan worden verstuurd. Ook eventueel naar een ander adres. “Dat maakt het meteen mogelijk je familie – je oma, tante of vader - die je nu misschien even niet ziet, te verwennen met een Zaanse verrassing,” oppert winkelmanager Miranda Nijman. Zij opereert zolang de Corona-maatregelen van kracht zijn vanuit huis en hoopt het heel druk te krijgen.

Euforij chocolade voor snelle besteller
Om de opening ondanks de crisis toch een feestelijk tintje te geven, laat de Zaanse chocoladefabriek De Euforij een gratis reep Zaansche Molen-chocolade inpakken bij de bestellingen tot en met 12 april 2020. Naast heerlijke chocolade uit deze fabriek, die het ambacht van chocolade maken weer terugbracht naar onze streek, biedt elke reep ook een mooie afbeelding en omschrijving van een Zaanse molen. Op Zaanstore.nl kan worden betaald via iDeal.