ZAANDAM - Na het lanceren van de merchandise collectie bestaande uit o.a. T-shirts, tassen, mokken en etuis is het tijd voor (gezins)uitbreiding! Met het koude weer op komst en de traditionele geefmomenten voor de deur is de ZAANS-collectie uitgebreid met maar liefst twee nieuwe producten; een warme trui en een stoer rompertje. Beide exclusief verkrijgbaar in de Zaanstore en de webshop op Zaanstore.nl.


De ZAANS-collectie is te herkennen aan het strakke design dat het verhaal van de Zaanstreek vertelt. In het lijnenspel zijn meerdere Zaanse iconen te herkennen, zoals de molens en het stadhuis. Nu dus ook als heerlijk zachte, warme ZAANS trui. Perfect nu de dagen langzaamaan kouder en donkerder worden. Daarnaast wordt met de aanvulling van de huislijn met een rompertje ook aan de allerkleinsten gedacht. Een ZAANS-rompertje is een origineel cadeau om weg te geven aan kersverse (Zaanse) ouders. Het rompertje is gemaakt van 100% katoen en voelt heerlijk zacht aan. Winkelmedewerker Yoko is erg enthousiast over de nieuwe truien: “Ze zijn lekker warm, staan leuk en zijn goed te combineren, al met al een echte musthave. Deze te gekke trui moet iedere trotste Zaankanter in de kast hebben.”

Baby van de maand
De Zaanstore geeft in samenwerking met Rodi Media de winnaar van de ‘Baby van de maand’ een ZAANS-romper cadeau! Elke maand wordt de winnaar geselecteerd vanuit de New Kids In Town rubriek, waarna de ouder(s) worden uitgenodigd om met de kersverse baby de prijs op te halen in de Zaanstore, waar dit heugelijke moment wordt vastgelegd.

Korting op ZAANS-collectie
Om de uitbreiding van de collectie te vieren krijgen bezoekers van de Zaanstore van 21 tot en met 28 november 10% korting op de gehele ZAANS-collectie. De Zaanstore is gevestigd op het Stadhuisplein nummer 96 in Zaandam en is maandag open van 12.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. In de Zaanstore zijn hygiëne- en veiligheidsmaatregelen getroffen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te garanderen. Wie liever vanuit huis winkelt, is welkom op www.zaanstore.nl