ZAANDAM – Vanaf donderdag 18 juni 2020 opent het Zaantheater in samenwerking met café The Blacksmith Terras aan de Zaan. Het prachtige terras is direct gelegen naast het Zaantheater en restaurant MUZE eten & drinken en heeft een weids uitzicht over de Zaan. Tot half september wordt het terras opengesteld voor publiek en kan men van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 23.00 uur genieten van de lekkerste Borrels & Bites. Voor Terras aan de Zaan hoeft niet gereserveerd te worden.

Het terras is opnieuw ingedeeld zodat bezoekers op anderhalve meter van elkaar een hapje en een drankje kunnen nuttigen. Naast onze Borrels & Bites kunt u kiezen uit een enorm aanbod van diverse bieren. Café The Blacksmith, gevestigd aan Hogendijk 46, staat bekend om het uitgebreide assortiment speciale bieren, meer dan 40 verschillende soorten. Daarnaast is er een grote keuze uit mooie whisky’s en lekkere Zuiddammetjes.

Vanwege het Coronavirus COVID-19 is het theaterrestaurant MUZE-eten & drinken gesloten tot woensdag 30 september. Zodra het theaterseizoen begint zal ook Muze eten & drinken weer opengaan met een nieuwe à la carte kaart.