ZAANDAM - Ter ere van de verjaardag van Koning Willem Alexander geeft het Zaantheater haar bezoekers een half uurtje comedy cadeau. Vanaf maandag 26 april om 20.00 uur (Koningsnacht) kan iedereen die dat wil online genieten van een special Koningsdagpreview van de voorstelling ‘Tis hier geen Hotel’ van het komische trio Ellen Dikker, Hanneke Drenth & Dianne Liesker. Aanmelden om de link te ontvangen is kosteloos.

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer; het leven met pubers is nooit saai. Je aanwezigheid als ouder wordt enkel gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult en een doorlopende pinautomaat wilt zijn. In de voorstelling ‘Tis Hier Geen Hotel’ laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn. Speciaal voor het Zaantheater hebben de drie cabaretières hun voorstelling ‘Tis Hier Geen Hotel’ van een koningsdagsausje voorzien en geven zij een sneak preview weg van 30 minuten. Op dinsdag 21 september zijn de dames te zien in het Zaantheater met de avondvullende voorstelling ‘Tis Hier Geen Hotel’.

Aanmelden
Het Zaantheater nodigt iedereen van harte uit om op maandagavond 26 april om 20:00 uur aan te schuiven voor deze vrolijke preview of om deze voorstelling op Koningsdag terug te kijken met een oranje tompouce in de hand. Aanmelden is kosteloos en kan via de website van het Zaantheater (www.zaantheater.nl/tickets/tis-hier-geen-hotel-preview). Het programma zal op 26 april om 20. 00 uur ook op RTV-Zaanstreek te zien zijn.