ZAANDAM - Na het succes van de Zoomvoorstelling ‘ADEM’ op 6 april jongstleden van Nasrdin Dchar inclusief boeiend nagesprek, organiseert het Zaantheater opnieuw een exclusieve online voorstelling. Op maandag 10 mei kunnen 100 huishoudens gezamenlijk via videoplatform Zoom naar de registratie van de vurige opera 'Carmen' kijken, met operazangeres Tania Kross in de hoofdrol. Programmeur Kim Muller heet het publiek vooraf welkom en na afloop schuift Tania Kross hoogstpersoonlijk aan voor het nagesprek. Meld u nu kosteloos aan en wees verzekerd van een plek.


Met uitzonderlijk veel succes liet Tania Kross haar jeugddroom in vervulling gaan: een speciaal voor haar bewerkte versie van haar lievelingsopera ‘Carmen’. De voorstelling kreeg prachtige recensies. Tania wist heel Nederland mee te slepen in dit liefdesverhaal vol passie en verraad. Het meesterwerk van Georges Bizet met alle bekende aria’s en melodieën blijkt in een fris, modern jasje nog altijd onze gemoederen behoorlijk bezig te kunnen houden. Tania Kross werd bijgestaan door de Nederlandse sopraan Francis van Broekhuizen in de rol van Micaëla en tenor Charles Hens als Don Jose. Daarnaast was Carlos Denia, een van de beste flamenco-zangers van Spanje, te zien als toreador Escamillio.


Op maandag 10 mei om 19.30 uur organiseert het Zaantheater een online Zoomvoorstelling van de opera ‘Carmen’. Programmeur Kim Muller heet het publiek vooraf welkom waarna iedereen kan genieten van een registratie van de indrukwekkende voorstelling. Na afloop zal Tania Kross zelf aanschuiven voor een nagesprek en kunnen de kijkers thuis vragen stellen aan de zangeres.


Mis het niet!

Het Zaantheater nodigt iedereen uit om op maandagavond 10 mei om 19.30 uur samen deze prachtige opera te bekijken. Wilt u ook bij deze exclusieve online voorstelling zijn? Aanmelden is kosteloos en kan via de website van het Zaantheater (www.zaantheater.nl). Er is slechts plaats voor 100 huishoudens tijdens de online zoomvoorstelling dus wees er snel bij!