ASSENDELFT - Op 21 april 2022 bestaat onze club vv Assendelft 110 jaar en we hebben een mooi feestprogramma samengesteld dat start op 15 april en doorloopt tot en met zaterdag 23 april..

ICT Spot toernooi.
Op vrijdag 15 - en zaterdag 16 April spelen we het ICT Spot toernooi, net als voorgaande jaren voordat er Corona was. Op vrijdagavond is de oudste jeugd aan de beurt om het toernooi te spelen, en voor alle deelnemers is er na het toernooi een BBQ en wat drinken. Op zaterdag speelt de jongste jeugd het toernooi en dan is er voor alle deelnemers een portie poffertjes bij de poffertjes kraam.

Sport en Spel Spektakel, maandag tweede paasdag 18 April.
Op maandag 18 April is het tijd voor het Sport en Spel Spektakel op ons terrein. Voor de jeugd van vv Assendelft zal door TC Sports een 3 uur durend circuit worden uitgezet met o.a. een stormbaan, suppen, Expeditie Robinson enzovoort, enz. De jongens en meiden tot en met O10 zijn van 10:30 uur tot 13:30 uur aan de beurt, en in de middag van 14:00 uur tot 17:00 uur zijn alle jongens en meiden vanaf de O11 aan de beurt. Tijdens het Spektakel is er natuurlijk ook wat te eten en te drinken.
Voor de jeugd van vv Assendelft wordt dit alles mogelijk gemaakt door “de Club van 90”.

“De Club van 90” is een onderdeel van onze club met leden die ieder jaar een bijdrage doen en daar iets moois mee willen organiseren. Vorig jaar hebben ze een bijdrage gedaan voor de nieuwe bar en nu wordt het Sport en Spel Spektakel door “de Club van 90” verzorgd. Waarvoor dank, namens de jeugd van vv Assendelft.

Mix Husseltoernooi, maandag tweede paasdag 18 April.
Op maandag tweede paasdag gaan we het bekende Mix Husseltoernooi spelen met alle leden vanaf 18 jaar, dus ook de jongens en meiden van de JO18 en MO19 en alle senioren. Dames 1 en het Eerste spelen deze dag competitie dus zij zullen niet mee kunnen doen, maar we gaan uit van 16 teams die tegen elkaar gaan strijden op het A en B veld. We starten om 10:00 uur, dus graag om 9:30 uur aanwezig. Opgeven (alleen of als compleet team) bij Gijs Huijpen op telefoonnummer 06 21343083 en graag vóór 10 April, zodat we één week van tevoren de teams en poule indelingen bekend kunnen maken. We zullen om 13:00 uur klaar zijn met de finale en dan kunnen we met z’n allen naar het Eerste kijken die om 14:30 uur thuis speelt tegen DSOV uit Vijfhuizen. Vanaf 16:00 uur zal er voor eten gezorgd worden voor alle deelnemers.

Donderdagavond 21 April, Jubileum Avond.
Op donderdagavond bestaat de club écht 110 jaar en is de kantine gewoon open voor een gezellig samenzijn, tijdens of na het trainen, eventueel met een potje kaarten.

Zaterdagavond 23 April, Foute Feestavond met Jos en Dave.
Op zaterdagavond 23 April gaan we het 110 jarig bestaan écht vieren. Vanaf 19:00 uur zal de kantine openzijn en om 20:00 uur zullen Jos en Dave beginnen met de boel op stelten te zetten . Het thema is “Fout”, dus we gaan ervanuit dat jullie allemaal in de kast zullen duiken of naar kledingverhuur bedrijven gaan voor een “foute” outfit. Maar met een hoedje en een brilletje ben je ook al snel klaar. Weet wel dat er leuke prijzen zijn voor 3 personen die een “fout pak” aan hebben.

Op donderdag 21 April bestaat onze club 110 jaar; daar waar we begonnen met 1 elftal zijn we uitgegroeid tot een mooie club in Assendelft Zuid, met ons prachtige complex en compleet nieuwe kantine. Dat willen we vieren met alle leden van jong tot oud, dus is er voor iedereen wat te doen tussen 15 en 23 April. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door “de Club van 90” en het bestuur van vv Assendelft