AMSTERDAM - AA Drink blijft in 2021 als co-sponsor verbonden aan de Dam tot Dam evenementen. De deelnemers aan de Dam tot Damloop, Damloop by night, Dam tot Dam Wandeltocht en Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic krijgen van AA Drink de juiste sportdrank op het juiste moment. Organisator Le Champion en AA Drink kijken er naar uit om duizenden sporters in actie te zien bij het grootste sportiefste weekend van Nederland, dat plaatsvindt op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021.


Door onderweg en bij de finish AA Drink Iso-Lemon te ontvangen kan iedere hardloper, fietser en wandelaar in dit weekend het maximale uit zijn of haar prestatie halen. AA Drink Iso-Lemon is een Isotone sportdrank die speciaal is ontwikkeld om de verloren mineralen en koolhydraten razendsnel aan te vullen. Refuel and rehydrate!

Claire Pastoor, Brand Manager van AA Drink: ''Wij zijn verheugd om met AA Drink opnieuw trotse sponsor te zijn van de Dam tot Dam evenementen. Als official sponsor en supplier van de Dam tot Dam evenementen, ondersteunt AA Drink alle deelnemers met de juiste sportdrank op het juiste moment. Zowel onderweg als bij de finish. Zo laten wij iedereen het maximale uit zijn of haar prestatie halen."

Ron van der Jagt, algemeen directeur van Le Champion: "Deelnemers hebben al langer dan een jaar gewacht om een bijzondere prestatie neer te zetten. Wij zijn dan ook blij dat we deelnemers opnieuw de meest gebruikte sportdrank onder hardlopers en fietsers in de Benelux kunnen aanbieden. Daarnaast is AA Drink al jaren een zeer betrouwbare en betrokken partner, waar we erg blij mee zijn."

Inschrijven evenementen
Organisator Le Champion start het grootste sportiefste weekend van Nederland op zaterdag 18 september met de Dam tot Dam Wandeltocht en in de avond de Damloop by night. Een dag later staan de Dam tot Damloop en de Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic op het programma.

Meer informatie en inschrijven: www.damloop.nl, www.damtotdamwandeltocht.nl en www.saxobankdamtotdamfietsclassic.nl.