ASSENDELFT - Het is Assendelft niet gelukt om van het laag geklasseerde Legmeervogels te winnen. In eigen huis speelde de ploeg van trainer/coach Lars Keppel met 2-2 gelijk.

Op basis van de eerste helft had de thuisploeg meer afstand moeten nemen, maar kijkend naar het laatste half uur mag men tevrden zijn met een punt want toen waren de gasten uit Uithoorn de betere ploeg. Niklos Reklitis scoorde al binnen tien minuten de openingstreffer op aangeven van Rick Neele en de Keppel-equipe kreeg vervolgens nog een aantl goede mogelijkheden om die score te verdubbelen. Vanuit het niets wist Kenneth van der Nolk van Gogh uit een vrije trap op slag van rust gelijk te maken.

Kort na de rust zorgde Tim Zwemmer, uit een assist van Jimmie Glas, voor een hernieude voorsprong. Assendelft ging hierna echter slordig spelen en nu was het legmeervogels dat een aantal goede kansen kreeg, waarvan er één werd benut door Derk Streefkerk: 2-2.