ASSENDELFT - Na vijf wedstrijden in de 1e Klasse A deelt Assendelft nog altijd de koppositie met Fortuna Wormerveer. Zondag won de ploeg van trainer Lars keppel op het nippertje van AFC '34.

Het was een duel die op een puntendeling leek af te stevenen waarbij twee fouten van de beide keepers voor een 1-1 stand hadden gezorgd. Zo verkeek Jorrit van Hoolwerff zich al in de vijfde minuut op de snelle Guillaume Rijssel. Vijf minuten na rust was het Mike Wesselink, in de eerste helft goed op dreef met enkele puike reddingen die de bal zomaar in de voeten speelde van Rob Herle. Die behield het overzicht en liet Tim Zwemmer gelijk maken namens Assendelft.

Terwijl beide ploegen al vrede leken te hebben met het gelijke spel dachten twee invallers bij de thuisploeg daar anders over. Nikos Rekitis gaf af aan Christian Peters die in de89e minuut de eindstand op 2-1 bepaalde.