ZAANDAM - Eerder heeft de organisatie al gemeld dat 8 juni a.s. het Saentoernooi weer zal gaan plaatsvinden. Dit bedrijvenzaalvoetbaltoernooi staat jaarlijks garant voor (voetbal) spektakel. Maar een organisatie is natuurlijk nergens zonder de medewerking van vrijwilligers. Zo hebben de deelnemende teams gewoon recht op professionele scheidsrechters en een goede wedstrijdleider, deze zijn inmiddels vastgelegd. Pascal Derksen, Ingmar van Galen, Ronald van Hoogenvest, Eric Wieringa en Ralph Kerssens zullen de wedstrijden gaan leiden, onder toeziend oog van wedstrijdleider Erwin Moerbeek. Maar ook team EHBO KNV Zaanstreek o.l.v. Carry van Nooijen is weer ter plaatse voor de nodige 1e hulp.

Het Saentoernooi is mede afhankelijk van sponsors die elk op hun eigen manier een bijdrage leveren. De organisatie wil komende weken een aantal van deze sponsors extra uitlichten als dank voor hun medewerking. Dit jaar trappen we af met Succes Schoonmaak uit Volendam deelnemer van het eerst uur, zij stellen een mooie prijs beschikbaar voor de loterij dus laten we hen graag aan het woord;

Schoonmaken is teamwork. Samen werken én samenwerken. Als Volendams familiebedrijf weten wij als geen ander dat je samen pas echt sterk staat. Dagelijks gaan ruim 500 bevlogen schoonmaakmedewerkers op pad om op locatie optimale kwaliteit te realiseren.

Bij Succes Schoonmaak streven we naar een schonere wereld. Dit kunnen wij niet zonder onze medewerkers, zij zijn ons grootste goed. Van schoonmaakmedewerker tot directeur, van vloerspecialist tot objectleider: Succes zorgt goed voor al haar medewerkers. Dit leidt tot enthousiaste en betrokken medewerkers die hun werkzaamheden met plezier uitvoeren en dat vinden wij belangrijk.

Succes Schoonmaak heeft altijd geloofd in het belang van het ondersteunen van lokale initiatieven op het gebied van sport, cultuur en maatschappij. Daarom zijn we er trots op om het Saentoernooi te sponsoren, een mooi voorbeeld van lokaal initiatief en sportiviteit.

Hoewel we dit jaar helaas niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn bij het Saentoernooi, willen we via deze weg alle deelnemers, organisatoren en supporters veel succes en plezier wensen. We kijken uit naar de verhalen en prestaties van dit jaar en hopen volgend jaar weer aanwezig te kunnen zijn op dit mooie evenement.


Binnenkort zullen we een andere belangrijke sponsor het woord geven maar gaan we ook onze 2e artiest aankondigen en onthullen wij een aantal namen van het sterrenteam, hou de mediaberichten in de gaten. Het sterrenteam zal overigens in een speciaal tenue haar wedstrijden gaan afwerken met dank aan Bluedesk uit Alkmaar. Met ruim 28 haar kennis en ervaring weten zijn wat er nodig is om digitaal te groeien en toekomstbestendig te blijven. Zij helpen ambitieuze bedrijven het maximale uit hun online business te halen. Dit doen zij door het leveren van PIM, E-commerce en Online marketing oplossingen die de ruimte krijgen om continu door te ontwikkelen.

Staat het Saentoernooi al in uw agenda? Zaterdag 8 juni aanvang 14:00 uur, Topsportcentrum de Koog te Koog a/d Zaan wij heten u van harte welkom!