ZAANDAM - Le Champion organiseert ook dit jaar weer de Warming-Uplopen in Assendelft ter voorbereiding op de Dam tot Damloop. De serie vindt dit jaar plaats op woensdagavond 21 augustus, 28 augustus, 4 september en 11 september. De Warming-Uplopen zijn ideaal voor iedereen die na de zomervakantie zijn/haar hardlooptraining weer wilt oppakken. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op de Dam tot Damloop.

De Warming-Uplopen staan bekend om de gezellige sfeer. Daarnaast is het parcours ideaal, omdat er veel over fietspaden wordt gelopen. Hardlopers kunnen kiezen uit twee verschillende afstanden, namelijk 7,5 km en 1.600 meter voor de jeugd t/m 14 jaar. Deelnemers aan de 7,5 km lopen een rondje om de Veenpolder richting de Watertoren. Het 1.600 meter parcours gaat richting de rotonde bij de Zaandammerweg, halverwege is er een keerpunt. De start is telkens om 19.30 uur, op de hoek van de Veenpolderdijk/Zaandammerweg. Voor beide afstanden wordt er een klassement bijgehouden en zijn er mooie prijzen te verdienen. De prijzen worden beschikbaar gesteld door RUNX uit Zaandam.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk t/m dinsdag 20 augustus mogelijk bij RUNX in Zaandam. Dit geldt alleen voor de 7,5 km. Het inschrijfgeld bedraagt bij voorinschrijving €12,- en bij na-inschrijving €14,00. De na-inschrijving vindt plaats bij de voetbalvereniging in Assendelft vanaf 18.30 uur. Locatie: Dorpsstraat 253B, 1566 BA Assendelft. Per Warming-Uploop kan er apart worden ingeschreven. Betaling is contant mogelijk of per pin. Er is geen online inschrijving.

Meer informatie: www.lechampion.nl