KOOG AAN DE ZAAN - Het eerste heren-team van Zaanstad begint in januari direct met drie competitiewedstrijden in de eredivisie volleybal. Te beginnen op zondagmiddag 5 januari om 16.00 uur thuis tegen Sliedrecht Sport. Daarna volgen op woensdag 8 en op zaterdag 11 januari een uitwedstrijd tegen Vocasa en een thuiswedstrijd tegen Taurus.


Trainer-coach Sandor Rieuwers: "Het wordt een belangrijke week voor ons. Als we punten pakken dan houden we zicht op de play-offs. Het team is goed uit het kerstreces gekomen, iedereen is uitgerust en fit. Nu is het zaak om punt voor punt te spelen en dan gaan we zien waar we over ruim een week staan".

Wedstrijdsponsor bij Zaanstad-Sliedrecht Sport is Wilskracht, fysiotherapie en manuele therapie (www.wilskracht.nl). De wedstrijd begint zondag 5 januari om 16.00 uur in Topsportcentrum De Koog en de toegang is drie euro, met seizoenspas voor leden gratis. Voor aanvang worden loten verkocht voor de jeugdloterij met leuke prijzen. Doe dus mee, de opbrengst gaat naar het jeugdvolleybal bij Zaanstad ... en de jeugd heeft de toekomst.