WESTZAAN - Zondag hebben 511 KiKatleten met succes de 1/8 triathlon voor KiKa voltooid. Met een geweldig bedrag op de sponsorteller is de eerste editie van KiKathlon een groot succes geworden!

Al sinds het ontstaan van KiKa zetten Nederlanders zich op een sportieve manier in voor kinderen met kanker. Dat kan nu ook door mee te doen aan de 1/8 triathlon voor KiKa. Deelnemers zwemmen 500 meter, fietsen 20 kilometer en finishen na 5 kilometer hardlopen en steunen daarmee onderzoek naar meer genezing van kinderen met kanker!

Groot sportfeest
Westzaan was vandaag het middelpunt van een groot sportfeest voor KiKa. Organisator Floris de Roy van Zuidewijn: ´Ontzettend gaaf dat zoveel triatleten zich vandaag hebben ingezet voor KiKa! Met maar liefst € 157.398,- op de sponsorteller zijn alle verwachtingen ruimschoots overtroffen!´´

KiKathlon 2020
Volgend jaar staat er naast de KiKathlon in Westzaan een tweede editie op het programma. Meer informatie over deze nieuwe locatie is binnenkort te vinden op www.kikathlon.nl. Via de site kan er nog gesponsord worden en kan er informatie aangevraagd worden over 2020.