ZAANDAM - Op 7 maart vindt er bij korfbalclub Groen Geel in Wormer een belangrijke korfbal derby plaats. De teams KZ en Groen Geel uit de korfbal league komen tegenover elkaar te staan. Freek hypotheek Zaandam sponsort de wedstrijdbal. Frank van der Heide en Arjen van Doesum, hypotheekadviseurs bij Freek Hypotheek, bedachten een leuke prijsvraag. Wie de eindstand weet te raden van de pot Groen Geel-KZ maakt kans op een cadeaubon ter waarde van €100,-.

Voor het eerst dit jaar sponsort Freek hypotheek Zaandam de wedstrijdbal van deze korfbalderby. Geen onverwachtse keuze. Zowel Arjen van Doesum als Frank van der Heide staan namelijk regelmatig langs de zijlijn bij wedstrijden van Groen Geel in hun woonplaats Wormer. De aanhoudende discussie tussen de twee collega's over de eindstand bracht ze op het idee een prijs uit te reiken aan de degene die de stand weet te raden.

'Korfbal leeft echt in de Zaanstreek. Zeker hier in Wormer, waar ook grote namen spelen. We moeten eerlijk toegeven dat we altijd meer van voetbal waren. Maar sinds een paar jaar hebben we ook korfbal ontdekt. Tegenwoordig begeven we ons dan ook regelmatig onder de toeschouwers bij een wedstrijd', aldus hypotheekadviseurs Arjen en Frank. 'We nemen het sponsoren van de wedstrijdbal heel serieus. Een prijsvraag leek ons daarom een goed idee. Wat de eindstand gaat worden is altijd een gevaarlijke vraag, maar kan je wel een leuke prijs opleveren!'

Iedereen kan zijn of haar voorspelling van de eindstand tot 6 maart inzenden naar zaandam@freekhypotheek.nl. De prijs is een bon van bol.com ter waarde van €100,-. Op maandag 9 maart zal de winnaar van de prijsvraag bekend worden gemaakt. Er mag één inzending per persoon worden gedaan. Wordt de eindstand niet geraden, dan wint degene die het dichtste bij de uitslag zit.

Over Freek hypotheek
Bij Freek hypotheek kun je terecht voor een persoonlijk hypotheekadvies. Inmiddels kan dit bij 17 vestigingen door heel Nederland. Sinds de oprichting heeft Freek hypotheek één doel: klanten van A tot Z begeleiden bij het regelen van een hypotheek. Op een persoonlijke, plezierige en duidelijke manier.