HEILOO/HOOGKARSPEL - In de tweede klasse A heeft Assendelft met 1-1 gelijk gespeeld bij HSV. KFC ging fors onderuit bij Spirit '30.

Assendelft deed zich zelf te kort met het gelijke spel in Heiloo, maar hoewel het veldspel beter was onder druilerige weersomstandigheden waren de kansen op één hand te tellen. Toch nam de ploeg van Alex Geernaert de leiding nadat Mark de Vries gevloerd werd en zelf de strafschop wist te benutten. Een paar minuten later schoot HSV via Stam vanuit het niets de gelijkmaker binnen.

KFC wacht nog steeds op de eerste overwinning en behoudens de eerste tien minuten in Hoogkarspel zat die er nooit in. Sterker, de ploeg was na de eerste helft al kansloos toen de uiteindelijke 3-0 eindstand al was bereikt.