WORMERVEER - Martijn Grooff heeft zich voor de tweede keer in drie weken gekroond tot "man of the match" voor LSVV. Na zijn drie goals tegen DSOV van een paar weken terug was de aanvaller tegen Fortuna Wormerveer opnieuw trefzeker. In het met 0-5 gewonnen duel scoorde Grooff ditmaal vier treffers.

LSVV zorgde daarmee voor een daverende verrassing bij de nummer drie in de stand, Fortuna Wormerveer, en nestetlt zich vaster in de middenmoot. De aanvaller van LSVV bleek deze middag niet te stuiten, maar had dat ook te danken aan prima spel van zijn teamgenoten en zeer belabberd verdedigen bij de thuisploeg. Deze waren duidelijk nog niet bij de les bij het betreden van het veld want binnen vijf minuten had Grooff zij eerste twee treffers van de middag er al in liggen waarvan de laatste van ongekende schoonheid, een knal van zo'n 25 meter, was. Een tegenvaller voor de ploeg van Rob Klanker was het uitvallen van de jonge aanvaller Mika Bakker met een enkelblessure.

Ook kort na de rust scoorde de aanvaller die drie jaar geleden van Reiger Boys overkwam. Daarmee was het duel feitelijk beslist en Fortuna Wormerveer kon alleen maar toekijken hoe Jordy Cretier in het slotkwartier ook nog een duit in het zakje deed. Het slotakkoord was vervolgens weer voor de ontketende Grooff: 0-5.

Foto's: Michel Bes Sportfotografie