ANNA PAULOWNA - Het lange wachten heeft geloond want afgelopen zondag ging dan ook voor Kleine Sluis de competitie in de 2e klasse eindelijk van start. Na een vrij weekend en een afgelasting kwam de ploeg van Remy Zoer eindelijk in actie en deed dat met een nipte zege op KFC.

In de eerste helft deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder en leken zij vooral verdedigend hun zaakjes op orde te hebben.

Na de rust werd het anders toen Delano Woud van KFC zijn tweede gele kaart zag. Ondanks de man minder gingen de gasten in de aanval om zo toch nog een overwinning uit het vuur te slepen. Een kwartier voor tijd profiteerde de thuisploeg optimaal . invaller Dion Kwast wist na goed voorbereidend werk van Mark Geerligs doelman De Vries te verschalken: 1-0.