ANNA PAULOWNA - In een doelpuntrijk duel is Kleine Sluis zondag onderuit gegaan tegen KFC. de ploeg uit Koog aan de Zaan won met 3-5 in Anna Paulowna.

De basis voor de Koogse zege werd gelegd in het eerste half uur want toen namen de gasten reeds een 0-3 voorsprong via doelpunten van Kevin Ocran en Tringo Toby Schut (2) waarvan de laatste uit een strafschop. Met een mooie treffer vlak voor rust van Mitchell Jansen leek de spanning enigszins terug.

De tegentreffer gaf hoop voor de tweede helft die echter snel de grond in geboord door Bafode Touri. Kleine Sluis toonde nog wel karakter en kwam ook nog dichtbij toen Jord van der Pol een penalty benutte gevolgd door een treffer van Joost Borst, maar in de slotfase maakte Nana Appiah aan alle onzekerheid een eind: 3-5.