HEERHUGOWAARD - KSV is erin geslaagd om het gat met de gevarenzone te vergroten. In een directe confrontatie wist KSV een 3-0 overwinning neer te zetten. Opnieuw waren Bart Velseboer en Michael Sleurink erg belangrijk.

In de vierde klasse degradeert de hekkensluiter, en zijn de nummers twaalf en dertien veroordeeld tot het spelen van nacompetitie. KSV staat dankzij de ruime overwinning op Sporting Krommenie momenteel zes punten voor op die twaalfde positie. Zo zijn de Heerhugowaarders weer een stap dichter bij directe handhaving.

Bart Velseboer is aardig op dreef de laatste weken. Ook tegen Sporting Krommenie liet hij zien dat hij bezig is aan een sterk seizoen. Na twintig minuten trof de linksbuiten doel en opende op die manier de score.

Veilige haven
In de laatste twintig minuten wist Michael Sleurink zijn ploeg in veilige haven te schieten. Achttien minuten voor tijd was de buitenspeler de man die de 2-0 scoorde, en enkele minuten later trof hij wederom doel.

KSV mag komende zondag op bezoek bij VV Bergen, de nummer acht. Als KSV dit duel weet te winnen dan komen de Kruizenaren in punten gelijk met de fusieclub. Het duel begint om 14.00 uur.