KOOG AAN DE ZAAN - Afgelopen woensdag 15 mei jl. is de loting van het Saentoernooi 2024 verricht op het Only Friends complex. De loting werd verricht door niemand minder dan Sonny Silooy. Hij won met Ajax o.a. 7 landtitels. Europacup, UEFA Cup en de wereldbeker.


Deze 4 poulehoofden kwamen uit de koker; ZITOITEER, Regio College, Hornbach en het Only Friends sterrenteam gaan met de overige 12 teams bedrijven strijden om de wisseltrofee. Over Ajax gesproken; ook mochten wij met Mister Ajax Sjaak Swart op de foto. Zoals aangekondigd zouden wij ook de 2e artiest aankondigen die 8 juni live zal optreden en dat is niemand minder dan Quincy. Hij brak destijds door met de songtekst van Big Brother en scoorde daarmee de grote hit “Morgen weer een dag” en had in 2003 succes met de single “Verlangen”. Nu heeft Quincy wellicht weer goud in handen met de Nederlandse cover van songfestival en wereldhit van Johnny Logan “Hou me vast”.


Het Saentoernooi is mede afhankelijk van sponsors die elk op hun eigen manier een bijdrage leveren. De organisatie wil komende weken een aantal van deze sponsors extra uitlichten als dank voor hun medewerking. Deze keer is dat Aranea Grafimedia uit Zaandam.

Een organisatie is natuurlijk nergens zonder een betrouwbare en professionele drukwerkpartner. Het Saentoernooi is daarom al vele jaren ontzettend blij met Aranea Grafimedia uit Zaandam. Zij produceren en leveren op een professionele wijze al het drukwerkmateriaal. Ook deze editie laten zij ons niet in de steek en worden o.a. de posters, bedrukte foamborden, consumptiebonnen weer verzorgd. Fred, Remco en Marcel zijn Aranea Grafimedia in het bijzonder dankbaar voor het sponsorschap maar ook de kwaliteit die zij leveren. De aanvang van de productie opdrachten verloopt altijd via directeur Dennis Kingma, vervolgens zet hij het intern uit bij de medewerkers. Er wordt altijd meegedacht, er is flexibiliteit ondanks het feit dat er soms tijdsdruk is, er wordt tijdig gecommuniceerd, kortom al ingrediënten bij elkaar bevestigen de prima samenwerking, niets is voor Dennis en zijn mannen teveel, hulde! Nieuwsgierig naar dit mooie Zaanse bedrijf van Dennis Kingma en Hans Kingma ga naar www.araneagrafimedia.com

Staat het Saentoernooi al in uw agenda? Zaterdag 8 juni aanvang 14:00 uur, Topsportcentrum de Koog te Koog a/d Zaan, wij heten u van harte welkom!

Kijk voor meer info op https://saentoernooi.nl/