ZUID-SCHARWOUDE - LSVV heeft zondagmiddag op eigen veld een kansloze nederlaag geleden tegen Assendelft. De ploeg van trainer/coach Rob Klanker kwam er geen moment aan te pas en ging met 0-4 onderuit.

Het was niet eens zozeer dat het Assendelft van trainer Lars Keppel zo'n goede wedstrijd speelde, maar de gasten profiteerden wel optimaal van de wanorde bij de thuisploeg dat met Maik den Iseger (geblesseerd) en Toine Merk (vakantie) twee ervaren krachten miste. Feitelijk ging het al fout toen Rick Neele in de zesde minuut profiteerde van balverlies bij LSVV en Assendelft op voorsprong bracht. LSVV kwam nadien nooit meer in de wedstrijd en toen het een half uur later 0-2 werd door Tim Zwemmer was het duel eigenlijk al beslist.

LSVV kon namelijk ook na de rust geen vuist maken en kwam amper tot een doelpoging. Assendelft zag het allemaal aan en sloeg wanneer nodig toe of werd een handje geholpen zoals door Dylan Bruin die bal ongelukkig in eigen doel kopte. Een kwartier voor tijd kon Nikos Reklitis de eindstand op 0-4 bepalen.