LANGEDIJK - LSVV heeft in de tweede klasse A zeer verdienstelijk gewonnen van Zilvermeeuwen. De ploeg van Sem Wokke wist met 2-0 te winnen en dus te klimmen op de ranglijst.

Voorafgaand aan het duel was al duidelijk dat een overwinning erg belangrijk en vooral zeer welkom was voor LSVV. De ploeg moest het in de strijd tegen Zilvermeeuwen stellen zonder Jeffrey Kaag, Toine Merk en Jacco Marcus. Het drietal verscheen om verschillende redenen niet aan de aftrap.

LSVV wist na een kwart wedstrijd de score te openen. Danny Konijn bracht zijn ploeg op voorsprong en zag in het vervolg dat deze voorsprong niet meer werd weggegeven door de Langedijkers. De 1-0 voorsprong was tevens de ruststand.

In het tweede bedrijf wist LSVV de voorsprong te vergroten. Tien minuten na de rust bracht Gert-Jan Molenaar de 2-0 op het scorebord waarmee LSVV ruimer aan de leiding ging en met vertrouwen de wedstrijd uitspeelde.

Door de overwinning en de uitglijder van Alkmaarsche Boys klimt LSVV naar de vijfde positie met slechts één punt minder dan Kolping Boys, de nummer drie. Hierdoor wordt het de komende weken spannend in de tweede klasse, een competitie waar nog vele verrassingen zullen komen.