OOSTZAAN - In de Derde Divisie heeft OFC in de slotfase van de wedstrijd tegen Dongen het deksel op de neus gekregen. De ploeg van trainer Barry Tjeertes leek na een bijzonder teleurstellende eerste helft op weg naar een gelijkspel, maar kreeg in de 90e minuut een counter om de oren: 1-2.

Vlak voor de winnende treffer van invaller Saez kreeg Deniz Aslan zelfs nog een kans op de winst voor OFC, maar dat was teveel eer geweest voor de ploeg van Tjeertes die met name in de eerste helft zeer matig acteerde. Een defensieve fout leverde kort voor rust dan ook de 0-1 op via Gerrits.

In de tweede helft kwamen de Oostzaners wat beter voor de dag en wist men na een uur spelen via goalgetter Tim Freriks gelijk te maken. Dit bleek echter niet voldoende voor een resultaat bleek in de laatste minuut.